Over mijzelf

Mijn naam is Geert van der Veer,

Woonachtig in het prachtige achterhoekse Eibergen. Geboren en getogen in het Friese Buitenpost en daarna via Dokkum, Heerenveen en Drachten terecht gekomen in Rijsenhout en sinds 1992 in Eibergen. Eibergen beschikt over prachtige natuur en ik ben in mijn vrije tijd dan ook veel te vinden in diverse gebieden in en rond Eibergen. Zowel in het Needse achterveld als wel in het Woold bij Winterswijk of het Buurse – en of Haaksbergseveen, stuk voor stuk schitterende gebieden. In deze gebieden loop ik veel met mijn camera rond.

Het zal duidelijk zijn dat ik dan ook in natuurfotografie mijn passie heb gevonden. Binnen dit geheel hebben libellen mijn grootste passie, in Nederland leven in totaal 68 soorten. Het is dan ook mijn uitdaging om al deze libellen op de foto te zetten. Als je in de natuur rondloopt en ergens stil gaat zitten is het ongelooflijk wat er zich op de vierkante meter aan natuur afspeelt. Hoe langer je er zit hoe meer je ziet.
Door het volgen van fotografiecursussen word je ook op andere terreinen gestimuleerd, het wakkert je creativiteit aan. Bij slecht weer of in de donkere wintermaanden mag ik dan graag binnen wat experimenteren.

Hoop dat u met net zo veel plezier naar de foto’s kijkt dan dat ik ze gemaakt heb.

Geert van der Veer

You cannot copy content of this page